کشاورزی

مطالب کشاورزی 09214434657

کشاورزی

مطالب کشاورزی 09214434657

ارتباط pH با در دسترس بودن عناصر غذایی

ارتباط pH با در دسترس بودن عناصر غذایی  

 

در نمودار فوق عرض هر نوار مشخص کننده در دسترس بودن مواد غذایی است. معمولاً در خاک‌های با PH بالاتر ( قلیایی ) و یا پائین‌تر ( اسیدی ) میزان در دسترس بودن عناصر ریز مغذی کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر هر چه PH خاک از 7 بالاتر و یا پائین‌تر باشد به همان نسبت میزان در دسترس بودن عناصر ریزمغذی، کمتر می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد